Cena programa za lekarsku ordinaciju

Cena programa za lekarsku ordinaciju

Cena programa za lekarsku ordinaciju

Cena programa za lekarsku ordinaciju zavisi od više faktora, npr. broj ordinacija za koje želite da se kreira raspored, broj korisničkih naloga programa, da li želite da koristite sve module iz paketa, da li želite određena prilagođavanja itd... Zbog svih tih parametara konkretnu ponudu možemo dati nakon preciznog dogovora oko svih detalja.

Način korišćenja programa

Program se iznajmljuje na 12 meseci. U tom periodu preuzimamo sve neophodne radnje, tako da se uz program dobija:

  • Obuka korisnika,
  • Tehnička podrška (telefonom ili e-mailom) i održavanje,
  • Hosting aplikacije i baze na klinikanaklik.com serveru,
  • Pravo na nove verzije aplikacije ("upgrade").

Kako da započnemo saradnju?

Najbolji i najefikasniji način da uspešno započnemo saradnju jeste da nas kontaktirate telefonom na 064/198-9679 ili el. poštom na info@klinikanaklik.com kako bismo razmenili sve neophodne informacije.

Rekli su o nama

"Klinika Na Klik Dental je softver koji smanjuje "fizičke" poslove stomatologa i samim tim značajno olakšava njegov rad."

dr Slađana Petrović

"Klinka Na Klik Dental je moderan softver koji omogućava efikasnu evidenciju intervencija. U svakom momentu imamo pregled izvršenih stomatoloških usluga. Na taj način obezbeđujemo visok kvalitet usluge i transparentan obračun."

dr Vesna Vidojević

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem